Ove zime u Dubrovniku najavljeni letovi prema 3 međunarodna i 3 domaća odredišta!

Zimski red letenja stupio je na snagu i u našoj najjužnijoj zračnoj luci. Sezonalnost dubrovačke zračne luke izražena je baš kao i kod drugih naših priobalnih zračnih luka. Kao jedina iznimka počinje se polagano pojavljivati zračna luka Split koja bi tijekom ove zime ipak trebala zadržati povezanost s važnim svjetskim čvorištima poput Amsterdama, Münchena, Frankfurta, Zuricha i Rima, iz kojih se dalje može putovati u gotovo bilo koji kutak svijeta. Više o najavljenim linijama iz i prema Splitu pročitajte klikom na LINK.

Photo: Zračna luka Dubrovnik

Dubrovnik bi sukladno objavljenom zimskom redu letenja 2022/2023 trebao biti povezan s 3 međunarodna i 3 domaća odredišta. Na domaćim linijama trebali bi prometovati Croatia Airlines te Trade Air, a na međunarodnim linijama trebali bi prometovati Vueling Airlines, Turkish Airlines i British Airways.


Letovima domaćeg nacionalnog prijevoznika Dubrovnik bi tijekom cijelog zimskog reda letenja trebao biti povezan svakodnevnim letovima sa Zagrebom. Naravno, posredno i linijama Croatia Airlinesa iz Zagreba prema ostalim europskim i međunarodnim odredištima.


Trade Air, privatni hrvatski zrakoplovni prijevoznik, trebao bi obavljati domaće PSO letove na liniji Rijeka - Split - Dubrovnik - Split - Rijeka. Više o domaćim PSO linijama pročitajte klikom na LINK.

Od stranih aviokompanija u Dubrovniku bi ove zime trebali vidjeti i Vueling Airlines na liniji prema Barceloni, Turkish Airlines na liniji prema Istanbulu i British Airways na liniji prema zračnoj luci Gatwick u Londonu. Linije prema Barceloni, Istanbulu i Londonu (Gatwick) trebale bi omogućiti Dubrovniku tijekom zime direktnu povezanost s međunarodnim odredištima, stoga se nadamo kako će se navedene linije i letovi uistinu ostvariti.


Cijeli raspored zimskog reda letenja 2022/2023 u zračnoj luci Dubrovnik možete pogledati klikom na LINK. Naravno, ovaj raspored je podložan promjenama i sasvim je izvjesno kako će aviokompanije raspored letenja prilagođavati vlastitim procjenama i potrebama, stoga nas naknadne izmjene i otkazivanja ne trebaju previše iznenaditi.


Svakako, zračnoj luci Dubrovnik, baš kao i ostalim našim zračnim lukama, želimo što više zimskih linija i letova!