top of page

Osijek u svibnju 1200 putnika

Zračna luka Osijek objavila je svoju mjesečnu statistiku za svibanj. Unatoč prekidu operacija Trade Aira na domaćim linijama, ova zračna luka bilježi rast broja putnika u odnosu na isti mjesec prošle godine.

Kroz Zračnu luku Osijek u svibnju ove godine prošlo je ukupno 1.254 putnika, što je 543 putnika više u odnosu na isti mjesec prošle godine (711).


Unatoč prekidu operacija Trade Aira koji je na domaćim PSO linijama prometovao prema i iz Zračne luke Osijek, na Klisi je došlo do porasta broja putnika, prije svega zahvaljujući redovnim linijama Croatia Airlinesa za Munchen, Split i Dubrovnik, ali i zbog nekoliko charter letova prema ovoj zračnoj luci.


Kroz ovu je zračnu luku u prvih 5 mjeseci prošlo oko 2 tisuće putnika, duplo više nego u istom razdoblju prošle godine, a brojke bi se trebale povećavati i sljedećih mjeseci, osobito jer se, kako smo ranije i najavili, u lipnju očekuje i ponovna uspostava domaćih letova Trade Aira iz Osijeka prema Zagrebu, Puli, Rijeci, Splitu i Zadru. Kada letovi budu dostupni za booking o tome ćemo detaljnije izvještavati.

bottom of page