top of page

Osijek povezan sa Splitom i Dubrovnikom, uskoro linija Zagreb - Brač

Croatia Airlines obnovila je promet sredinom travnja na direktnim sezonskim linijama iz Osijeka prema Splitu i Dubrovniku.

Hrvatski nacionalni avioprijevoznik obnovio je promet na domaćim linijama iz Osijeka prema Splitu i Dubrovniku, a uskoro se očekuje ponovno uspostavljanje redovnih linija između Zagreba i Brača.

Linija Split - Osijek - Split u prometu je od nedjelje, 11. travnja. Linija će kroz cijeli svibanj nastaviti prometovati jednom tjedno, također nedjeljom.


Linija Dubrovnik - Osijek - Dubrovnik u prometu je od 19. travnja, također jednom tjedno, svakog ponedjeljka. Istim danom letovi će biti dostupni i u svibnju.


Jedina domaća sezonalna linija na kojoj još nije obnovljen promet jest ona između Zagreba i Brača. Croatia Airlines planira ponovno pokrenuti ovu liniju od subote, 08. svibnja, jednom tjedno, subotom. Početkom lipnja očekuje se i uvođenje drugog tjednog leta, svakog utorka.

Croatia Airlines prometuje još redovno na domaćim linijama iz Zagreba prema Dubrovniku, Splitu, Zadru i Puli, dok Trade Air domaće linije obavlja iz Zračne luke Osijek.


Međunarodna odredišta hrvatskog nacionalnog avioprijevoznika najavljena za svibanj možete provjeriti OVDJE.

bottom of page