top of page

Nova linija Ryanaira iz Zagreba!

Irski niskotarifni avioprijevoznik, Ryanair, danas je najavio jednu novu liniju iz svoje zagrebačke baze koja će s prometovanjem započeti krajem ožujka ove godine.

Irski niskotarifni avioprijevoznik, Ryanair, danas je najavio uvođenje nove redovne linije koja će od kraja ožujka povezivati Zagreb i Lviv!


Linija između Lviva i Zagreba u prometu će biti od samog početka ljetnog reda letenja, 27. ožujka, a letovi su potvrđeni sve do kraja listopada ove godine. Najavljena su dva leta tjedno, svake srijede i nedjelje.


Na novoj liniji između Zagreba i Lviva prometovat će zrakoplovi tipa A320 kapaciteta 180 sjedala, čime će Ryanair u ovoj ljetnoj sezoni između dva grada ponuditi čak 22.320 sjedala.

Lviv, grad u zapadnoj Ukrajini s oko 800 tisuća stanovnika bit će 27. odredište Ryanaira iz zagrebačke zračne luke.


Ovo je druga redovna linija između Zagreba i Ukrajine. Podsjećamo, ukrajinski Windrose Airlines prometuje na redovnoj liniji između Kijeva i Zagreba, dva puta tjedno, srijedom i nedjeljom, kroz cijelu godinu.


Ryanair iz Lviva prometuje na 28 međunarodnih linija prema čak 13 država, a ovoj se listi danas priključio i Zagreb odnosno Hrvatska.

bottom of page