top of page

Norwegian obnovio promet prema Zagrebu

Kako smo i najavili ovog proljeća, Norwegian je 25. lipnja ove godine obnovio promet na sezonskoj liniji između Kopenhagena i Zagreba.

Norwegian, poznati niskotarifni avioprijevoznik, 25. lipnja obnovio je promet na redovnoj sezonskoj liniji između Kopenhagena i Zagreba, koja je do navedenog datuma bila suspendirana sve od ljetnog reda letenja 2019. godine.


Na ovoj sezonskoj liniji, jedinoj na kojoj Norwegian trenutno prometuje prema Zagrebu, dostupna su dva leta tjedno, srijedom i subotom, do sredine kolovoza.

Naime, posljednji let planiran je za subotu, 13. kolovoza, pa će ovaj avioprijevoznik između dva grada ovog ljeta ponuditi ukupno 18 povratnih letova odnosno 6.048 sjedala u oba smjera na svojim zrakoplovima tipa B737-800.


Zanimljivo, jedan zrakoplov tipa A320 hrvatskog privatnog avioprijevoznika, Trade Aira, trenutno je u najmu za ovog poznatog niskotarifnog prijevoznika, no baziran je u Stockholmu pa teško da će pod brojem leta Norwegiana ovog ljeta letjeti prema zagrebačkoj zračnoj luci.


Na redovnoj liniji između Kopenhagena i Zagreba kroz cijelu godinu prometuje hrvatski nacionalni avioprijevoznik, Croatia Airlines, a u ljetnom redu letenja Croatia prometuje i na redovnoj liniji između Kopenhagena i Splita, tri puta tjedno, svakog ponedjeljka, srijede i subote.

bottom of page