top of page

Njemački Condor obnovio promet prema Rijeci i Dubrovniku

Njemački leisure avioprijevoznik, Condor, danas je, 21. svibnja, obnovi promet prema dvije hrvatske zračne luke - Rijeci i Dubrovniku.

Kako smo i najavili, Condor je danas, 21. svibnja, obnovio promet prema Rijeci i Dubrovniku na ukupno četiri međunarodne linije iz Dusseldorfa i Frankfurta.


Zračna luka Rijeka


Riječka je zračna luka već povezana s Frankfurtom njemačkom Lufthansom koja na ovoj liniji trenutno prometuje jednom tjedno, svake subote, a 25. svibnja uvesti će i drugi tjedni let, srijedom.


Uz Lufthansu, Condor će na ovoj liniji prometovati jednom tjedno, također subotom, sve do kraja rujna, pa Zračna luka Rijeka ima redovnu vezu s Frankfurtom ukupno tri puta tjedno. Danas je, na prvom letu Condora iz Frankfurta, u Rijeku doputovalo stotinu i troje putnika, dok ih je iz Rijeke putovalo njih 33.

Condor je danas pokrenuo i najavljenu liniju između Rijeke i Dusseldorfa koja će u prometu biti dva puta tjedno, srijedom i subotom. Prvim letom Condora u Rijeku je doputovalo 146 putnika, dok je s Kvarnera prema Düsseldorfu otputovalo njih 22. Rijeka je s Düsseldorfom povezana i redovnom linijom Eurowingsa koja je također od danas u prometu. Valja također spomenuti kako Eurowings danas uvodi i liniju iz Stuttgarta, a ove nedjelje i iz Berlina i Hamburga prema Rijeci.


Zračna luka Dubrovnik


Condor je danas obnovio promet i prema Zračnoj luci Dubrovnik, također s linijama iz Dusseldorfa i Frankfurta, a obje će u prometu biti jednom tjedno, svake subote.


Dubrovnik je s Frankfurtom povezan i redovnim linijama Croatia Airlinesa i njemačke Lufthanse, dok na liniji između Dubrovnika i Dusseldorfa, uz Condor, također već prometuje niskotarifni Eurowings.

bottom of page