top of page

Nizozemska zabranila letove iz Velike Britanije, onemogućen transfer prema Hrvatskoj

Nizozemska je kasno sinoć uvela zabranu letova između Amsterdama i odredišta u Velikoj Britaniji kako bi spriječila širenje novog soja virusa.

Od danas (20. prosinca) u 6 ujutro, do 01. siječnja 2021. zabranjeni su letovi između Nizozemske i Velike Britanije, uz mogućnost produljenja ove zabrane, ovisno o razvoju situacije.

8 letova KLM-a iz Londona, 3 iz Glasgowa, 2 iz Edinburgha te 2 iz Manchestera su za danas otkazana, kao i svi letovi do 01. siječnja.

S obzirom na veliki broj tjednih letova (7 letova tjedno) KLM-a prema Zagrebu, te uvedene letove iz Amsterdama prema Splitu u vrijeme blagdana, ova će zabrana direktno utjecati i na putnike koji su s KLM-om namjeravali putovati iz Velike Britanije preko Amsterdama prema Hrvatskoj.


U našu je redakciju pristigao niz komentara putnika koji imaju karte iz Velike Britanije prema Zagrebu i Splitu preko Amsterdama u sljedećih nekoliko dana. Jedino što im preostaje jest javiti se avioprijevozniku i zatražiti potpuni povrat uplaćenih sredstava ili promjenu datuma putovanja.


Direktni letovi iz Londona prema Zagrebu u blagdansko su vrijeme dostupni samo s Croatia Airlinesom i British Airwaysom.

bottom of page