top of page

Nakon poraza protiv Hrvatske Aeroflot vraća ruske igrače i navijače natrag u Rusiju

Danas je u Splitu odigrana utakmica između reprezentacija Hrvatske i Rusije koja je odlučila sudionika s direktnim plasmanom na Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. Na sreću i zadovoljstvo domaće publike Hrvatska je ostvarila direktan plasman i donijela osmijehe na lica navijača hrvatske nogometne reprezentacije, a mi vam donosimo kojim su zrakoplovima i aviokompanijama navedene reprezentacije putovale na ključnu utakmicu.

Ruski reprezentativci stigli u splitsku zračnu luku

Ruska nogometna reprezentacija stigla je iz St. Petersburga (LED) u Split (SPU) jučer sa zrakoplovom tipa Airbus A320-214 ruske nacionalne aviokompanije Aeroflot u nadi da će se direktno plasirati na Svjetsko prvenstvo u Kataru. Danas su u Split stigli i navijači ruske nogometne reprezentacije iz Moskve također sa zrakoplovima Aeroflota.


Hrvatska nogometna reprezentacija je s druge strane u Split došla nakon utakmice s Maltom iz zračne luke Luqa (MLA), koja se nalazi jugozapadno od malteškog glavnog grada Vallete, sa zrakoplovom tipa Airbus A319 Croatia Airlinesa.

Dok će se hrvatski nogometaši sretni vraćati svojim svakodnevnim obvezama po ruske nogometne reprezentativce i navijače došla su 2 zrakoplova ruskog nacionalnog prijevoznika koji će ih iz Splita vratiti u glavni grad Rusije. Za svega nekoliko sati zrakoplovi Aeroflota poletjet će iz splitske zračne luke s ruskim reprezentativcima i navijačima prema Rusiji.

bottom of page