Najavljena nova linija iz Zagreba za Rusiju

S7 Airlines, poznata ruska aviokompanija, u siječnju sljedeće godine pokreće novu liniju između Moskve i Zagreba.

Poznati ruski avioprijevoznik, trenutno treći po veličini u Rusiji i član Oneworld alijanse, od siječnja sljedeće godine uvodi redovnu liniju između Moskve i Zagreba.


S7 Airlines u ljetnom redu letenja prometuje između Moskve, Pule, Zadra i Splita, a od siječnja sljedeće godine najavljeni su i redovni letovi prema Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb.


Iz kompanije nam je potvrđeno kako će ovaj avioprijevoznik između Moskve i Zagreba prometovati od 23. siječnja 2022. jednom tjedno, svake nedjelje, do kraja ožujka odnosno zimskog reda letenja. Letovi su najavljeni u jutarnjem terminu.

Na letovima između Zračne luke Domodedovo i Zagreba najavljeni su zrakoplovi tipa A320 koji u floti ovog avioprijevoznika imaju kapacitet od 174 sjedala. Na 9 najavljenih rotacija od siječnja S7 će između Moskve i Zagreba ponuditi ukupno 3.132 sjedala.


Karte su od danas u prodaji na službenoj stranici avioprijevoznika.

S obzirom na to da Azur Air trenutno otkazuje letove na liniji iz Moskve prema Zagrebu, ova nova linija S7 Airlinesa dodatak je postojećim linijama Aeroflota, Pegas Flya i Nordwind Airlinesa koji već prometuju na redovnim linijama između glavnih gradova Hrvatske i Rusije.