Najavljena nova linija iz Osla

Kako smo i najavili prije nekoliko dana, od danas je u prodaji nova linija Flyr-a, novog norveškog avioprijevoznika s bazom u Oslu.

Photo: Flyr

Flyr, novi norveški avioprijevoznik, u ljetnom redu letenja ove godine uvest će svoju treću liniju prema Hrvatskoj te prvu prema Zračnoj luci Dubrovnik. Radi se o liniji između Osla i Dubrovnika koja će s prometovanjem započeti 13. lipnja ove godine.

Flyr je najavio svoju prvu liniju prema Dubrovniku, a ranije su najavljene dvije linije prema Zračnoj luci Zadar. Oslo i Dubrovnik bit će povezani redovnom sezonskom linijom od 13. lipnja do 12. kolovoza ove godine.

Od 12. do 30. lipnja ove godine najavljena su dva leta tjedno, svakog ponedjeljka i srijede, a od 01. srpnja broj tjednih rotacija povećat će se na tri, uvođenjem redovnih letova svakog petka.


Flyr na 25 povratnih letova u spomenutom razdoblju nudi ukupno 9.450 sjedala između Dubrovnika i Osla. Uz Flyr, na ovoj bi liniji trebao prometovati i niskotarifni Norwegian.


Na novoj liniji prometovat će zrakoplovi tipa B737-800 koji u floti norveškog avioprijevoznika imaju kapacitet do 189 sjedala u putničkoj kabini.