top of page

(NAGRADNI NATJEČAJ) U Istanbul s Turkish Airlinesom putuje...

U suradnji s turskim nacionalnim avioprijevoznikom, Turkish Airlinesom, kompanijom koja u normalnim okolnostima leti prema najviše destinacija na svijetu, organizirali smo naš prvi nagradni natječaj u kojem smo jednom sretniku odnosno sretnici poklonili povratnu aviokartu na liniji Zagreb - Istanbul - Zagreb.

U vrijeme globalne pandemije turistička su putovanja drastično smanjena, no veliki broj hrvatskih državljana ipak putuje u inozemstvo a Istanbul je jedna od najposjećenijih destinacija, prije svega zbog toga što pri ulasku u Tursku nije potrebno priložiti negativni nalaz na COVID-19.

Turkish Airlines i Croatian Aviation udružili su snage i jednom sretniku poklonili povratnu aviokartu na liniji Zagreb - Istanbul - Zagreb. Osigurali smo i 20% popusta na povratnu kartu za pratnju na putovanju.


Hvala svima koji su sudjelovali u ovom nagradnom natječaju, random.org je odlučio kako u Istanbul putuje Adelina Zahirović! Čestitamo! Sretnu dobitnicu molimo da nam se javi putem maila.


Adelina će biti putnica na letu Turkish Airlinesa iz Zagreba za Istanbul, a Međunarodna zračna luka Zagreb i BTA Hrvatska njoj i njenoj pratnji pokloniti će besplatan ulaz u business lounge u Zračnoj luci Zagreb.


Ovime je završen naš prvi nagradni natječaj, uskoro dijelimo dvije povratne karte na još jednoj zanimljivoj liniji!

bottom of page