[NAGRADNI NATJEČAJ] Osvoji karte na novoj liniji iz Osijeka za Munchen!

Updated: Oct 2, 2021

Croatia Airlines u četvrtak je, 23. listopada, službeno najavila uvođenje redovne linije između Osijeka i Munchena od 15. studenog ove godine. Letovi će se odvijati dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom, a mi dva putnika nagrađujemo povratnim kartama iz Osijeka za Munchen!

A320 Croatia Airlinesa u Munchenu, photo: Stefan Bratner

U suradnji s hrvatskim nacionalnim avioprijevoznikom, Croatia Airlinesom, organiziramo nagradni natječaj u kojem možete osvojiti zrakoplovnu karte za povratni let na liniji Osijek - Munchen - Osijek!


Nova linija Croatia Airlinesa između Osijeka i Munchena prometovat će dva puta tjedno, od 15. studenog ove godine, svakog ponedjeljka i petka sa zrakoplovima tipa DashQ400 kapaciteta 76 sjedala. Detalje o redu letenja i cijeni možete pronaći OVDJE.


Povratne karte su u prodaji po cijeni od 129 eura, a uz primjenu koda OSIJEK25 do 07. listopada moguće je ostvariti dodatnih 25% popusta.


Croatia Airlines i Croatian Aviation udružili su snage i poklanjaju vam 2 zrakoplovne karte za putovanje na liniji Osijek – Munchen – Osijek u razdoblju od 15. studenog 2021. do 14. Siječnja 2022. godine.

Pravila nagradnog natječaja:
  • Lajkati Facebook stranice Croatian Aviationa i Croatia Airlinesa kako bi i u budućnosti mogli sudjelovati u našim nagradnim natječajima,

  • Podijeliti Facebook objavu na svom profilu (javno) kako bi za ovaj giveaway čuli i vaši prijatelji,

  • Navesti u komentaru osobu koju vodite sa sobom u Munchen!

Uvjeti nagradnog natječaja:

Nagradni natječaj traje od utorka, 28. rujna, do petka, 01. listopada 2021. Sve osobe koje su zadovoljile navedena pravila natječaja ući će u izvlačenje, a dobitnik će biti odabran slučajnim putem (random.org). Ime dobitnika bit će objavljeno na našem portalu u subotu, 02. listopada 2021. u ovom članku.


Putovanje je potrebno realizirati u spomenutom razdoblju, između 15.11.2021 i 14.01.2022., a datum putovanja ovisi o raspoloživosti mjesta na letovima.


Ako su na željenom letu sva mjesta u ekonomskom razredu popunjena, putovanje se mora pomaknuti na onaj datum kad su mjesta u ekonomskom razredu raspoloživa. Dobitnik može zrakoplovne karte prenijeti na druge osobe tako da najavi prijenos prije izrade rezervacije, te da pri izradi rezervacije navede ime osobe koja putuje. Naknadne promjene imena putnika nisu moguće (nakon izrade rezervacije i izdavanja zrakoplovne karte). Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze organizatora prema dobitniku.


Dobitnik nema pravo zahtijevati drugačije nagrade od onih za koje se natjecao i osvojio ih u postupku sukladno ovim Uvjetima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge.


Dobitnik putuje u ekonomskom razredu na letu Croatia Airlinesa Osijek – Munchen – Osijek. Naknade i takse zračnih luka snose putnici. Sve ostale troškove proizašle na putovanju također snosi dobitnik.


U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati djelatnici Croatia Airlinesa kao ni urednici portala Croatian Aviation.


Organizator nije odgovoran za dostupnost servisa Facebook i/ili komponenata koje taj servis osigurava za normalno odvijanje natjecanja, kao ni za dostupnost internet poslužitelja. Facebook nije ni na koji način povezan s ovim natječajem.

UPDATE 02.10.2021.: Izvukli smo dobitnika ovog nagradnog natječaja - iz Osijeka u Munchen i natrag putuje Ivan Herz koji će sa sobom povesti bolju polovicu. Čestitamo!