top of page

(NAGRADNI NATJEČAJ) Osvoji dvije povratne karte na liniji Windrose Airlinesa iz Zagreba za Kijev!

Updated: Nov 4, 2020

U suradnji s Windrose Airlinesom, ukrajinskom aviokompanijom koja od početka listopada ove godine prometuje direktno između Kijeva i Zagreba, poklanjamo vam dvije povratne aviokarte na liniji Zagreb - Kijev - Zagreb!

Kijev je grad s otprilike tri milijuna stanovnika, grad koji je nakon nekoliko turbulentnih godina ponovno miran i siguran i vjerujemo da će naši dobitnici uživati u otkrivanju prijestolnice Ukrajine.


Kijev nudi bogat sadržaj, poznat je po velikom broju crkvi od kojih je najpoznatija katedrala svete Sofije iz 11. stoljeća, tu je i poznati manastir svetog Mihovila, potpuno obnovljen na pragu novog milenija. Stari dio grada je posebno zanimljiv, obiluje šarenim kućama, kamenim ulicama i trgovima, radi se o dijelu grada koji je izgrađen još u 9. stoljeću.

Za putnika iz Hrvatske Kijev će zapravo biti iznimno povoljan. Za primjer, taksi će vas iz zračne luke do centra grada (30 kilometara) koštati otprilike 7 eura, no tu je opcija i shuttle autobusa, podzemne željeznice i tramvaj. Kad već spominjemo podzemnu željeznicu, valja napomenuti da je postaja Arsenalna najdublja stanica metroa na svijetu (nalazi se na 105,5 metara ispod zemlje!), dok se stanica Zoloti Vorota smatra jednom od najljepših. Grad obiluje muzejima, a ulaznice se kreću već od 15 kuna!


Ono što nama zvuči posebno zanimljivo, a vjerujemo da ćemo iduće godine i mi posjetiti Kijev, jest činjenica da se na otprilike sat i pol vožnje od glavnog grada Ukrajine nalazi “grad duhova” - mjesto koje je prije nešto više od 30 godina zadesila nuklearna katastrofa - Černobil.

Ako se odlučite na posjet Černobilu i Pripjatu, moguće je online bukirati jednodnevni posjet s polaskom iz Kijeva, cijene cijele ture variraju, ovisno o datumu rezervacije i samog polaska.


Da bi sudjelovali u nagradnom natječaju potrebno je:

  1. Lajkati Facebook stranicu Croatian Aviation,

  2. Podijeliti Facebook objavu na svom profilu (javno) kako bi vaši prijatelji saznali za nagradni natječaj,

  3. U komentarima označiti osobu koju želite voditi sa sobom u Kijev.

Uvjeti:


U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati djelatnici Windrose Airlinesa kao ni urednici portala Croatian Aviation.


Nagradni natječaj traje od ponedjeljka, 02. studenog 2020. do petka, 13. studenog 2020. Sve osobe koje su zadovoljile navedena pravila natječaja ući će u izvlačenje, a dobitnik će biti odabran slučajnim putem (random.org). Ime dobitnika bit će objavljeno na našem portalu u subotu, 14. studenog 2020.

Putovanje je potrebno realizirati do 27. ožujka 2021. godine. Nije moguća zamjena karata za novac. Dobitnici putuju u ekonomskoj klasi na letu Windrose Airlinesa Zagreb – Kijev – Zagreb. Aerodromske takse podmiruju dobitnici.


Red letenja Windrose Airlinesa na liniji Kijev - Zagreb možete provjeriti OVDJE. Kako smo ranije najavili, linija će od prosinca imati jedan let tjedno više, uvodi se i let petkom!


Sretno!

bottom of page