top of page

(NAGRADNI NATJEČAJ) Osvoji dvije povratne karte na domaćim linijama Trade Aira!

Updated: Aug 3, 2021

U suradnji sa Trade Airom, privatnom hrvatskom aviokompanijom, poklanjamo vam dvije besplatne povratne aviokarte na linijama unutar Hrvatske!

Photo: Putovanja s začinom / FB

Trade Air pod PSO programom prometuje na sljedećim linijama:

  • Osijek - Zagreb - Osijek (dva puta dnevno ponedjeljkom, srijedom i petkom),

  • Osijek - Pula - Split - Pula - Osijek (dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom),

  • Osijek - Rijeka - Osijek, (dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom),

  • Rijeka - Split - Dubrovnik - Split - Rijeka (dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom).

U suradnji sa ovom poznatom hrvatskom charter kompanijom koja u svojoj floti ima tri zrakoplova tipa A320, jedan A319 te jedan F100, dok na domaćim linijama prometuje s zrakoplovom tipa L410, poklanjamo vam dvije povratne karte na ranije navdenim linijama po vašem izboru!


Pravila:

  • 1. Lajkati Facebook stranicu Croatian Aviation,

  • 2. Podijeliti FB objavu na svom profilu kako bi ju vidjeli i vaši prijatelji,

  • 3. U komentaru nam recite koga vodite sa sobom na put!

Putovanje je potrebno ostvariti do 29. listopada 2021. godine s obzirom na to da je PSO program važeći upravo do tog datuma.

Uvjeti:

U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati djelatnici Trade Aira kao ni urednici portala Croatian Aviation.


Nagradni natječaj traje od petka, 30. srpnja 2021. do utorka, 03. kolovoza 2021. Sve osobe koje su zadovoljile navedene uvjete nagradnog natječaja ući će u izvlačenje, a dobitnik će biti odabran slučajnim putem (random.org). Ime dobitnika bit će objavljeno na našem portalu u srijedu, 04. kolovoza 2021. na dnu ovog članka pod rubrikom Update koju ćemo naknadno nadodati nakon što izvučemo sretne dobitnike. Dobitnik će zatim odlučiti kada želi putovati na nekoj od gore navedenih linija Trade Aira.


Nije moguća zamjena karata za novac. Sve ostale troškove proizašle na putovanju snosi dobitnik. Datum putovanja ovisi isključivo o raspoloživosti sjedala na pojedinom letu, s obzirom na špicu ljetne sezone, veći broj letova u narednom je razdoblju već rasprodan.


Update 03.08.2021.


Sretna dobitnica dvije povratne karte na domaćoj liniji Trade Aira po njenom izboru, osvojila je Maja Plazibat, čestitamo!

bottom of page