top of page

(NAGRADNI NATJEČAJ) Osvoji dvije povratne karte iz Zagreba za Dublin!

Updated: Jun 1, 2021

Croatia Airlines danas je obnovila promet na redovnoj liniji između Zagreba i Dublina. Letovi su trenutno najavljeni dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom, a mi dva putnika šaljemo u Dublin upravo letom Croatia Airlinesa iz Zagreba!

Photo: A.Grubelic

Jutros u 07 sati i 40 minuta zrakoplov tipa A319 (reg. oznake 9A-CTH) poletio je iz zagrebačke zračne luke prema Dublinu. Croatia Airlines, nakon nekoliko letova oko blagdana Uskrsa, ponovno je uspostavila redovnu liniju između Zagreba i Dublina koja će u sljedećim mjesecima prometovati dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom.

U suradnji s hrvatskim nacionalnim avioprijevoznikom, Croatia Airlinesom, organiziramo nagradni natječaj u kojem možete osvojiti zrakoplovnu kartu za povratni let na liniji Zagreb - Dublin - Zagreb!

U vrijeme globalne pandemije turistička su putovanja drastično smanjena, no veliki broj hrvatskih državljana ipak putuje u inozemstvo a upravo je Dublin jedna od poželjnijih destinacija, prije svega zbog prirodnih ljepota Irske, ali i pubova, barova, kulturnih događanja i sl. Također, veliki broj hrvatskih državljana putuje u Irsku u posjet članovima obitelji i prijateljima.

Croatia Airlines i Croatian Aviation udružili su snage i poklanjaju vam 2 zrakoplovne karte za putovanje na liniji Zagreb - Dublin - Zagreb koje sretni dobitnik treba iskoristiti u ovogodišnjem ljetnom redu letenja.


Pravila nagradnog natječaja:


1. Lajkati Facebook stranice Croatian Aviationa i Croatia Airlinesa kako bi i u budućnosti mogli sudjelovati u našim nagradnim natječajima,


2. Podijeliti Facebook objavu na svom profilu (javno) kako bi za ovaj giveaway čuli i vaši prijatelji,


3. Navesti u komentaru osobu koju vodite sa sobom u Dublin.

Uvjeti nagradnog natječaja:


Nagradni natječaj traje od četvrtka, 27. svibnja, do ponedjeljka, 31. svibnja 2021. Sve osobe koje su zadovoljile navedena pravila natječaja ući će u izvlačenje, a dobitnik će biti odabran slučajnim putem (random.org).


Ime dobitnika bit će objavljeno na našem portalu u utorak, 01. lipnja 2021.


Putovanje je potrebno realizirati u ljetnom redu letenja ove godine, a datum putovanja ovisi o raspoloživosti mjesta na letovima.


Ukoliko su na željenom letu sva mjesta u ekonomskom razredu popunjena, putovanje se mora pomaknuti na onaj datum kad su mjesta u ekonomskom razredu raspoloživa. Dobitnik može zrakoplovne karte prenijeti na druge osobe na način da najavi prijenos prije izrade rezervacije, te da pri izradi rezervacije navede ime osobe koja putuje. Naknadne promjene imena putnika nisu moguće (nakon izrade rezervacije i izdavanja zrakoplovne karte). Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze organizatora prema dobitniku.


Dobitnik nema pravo zahtijevati drugačije nagrade od onih za koje se natjecao i osvojio ih u postupku sukladno ovim Uvjetima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge.

Dobitnik putuje u ekonomskom razredu na letu Croatia Airlinesa Zagreb – Dublin – Zagreb. Naknade i takse zračnih luka snose putnici. Sve ostale troškove proizašle na putovanju također snosi dobitnik.


Croatia Airlines u ljetnom redu letenja ove godine od danas prometuje direktno na liniji Zagreb - Dublin - Zagreb pa je ovo izvrsna prilika za posjet glavnom gradu Irske.


U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati djelatnici Croatia Airlinesa kao ni urednici portala Croatian Aviation.


Organizator nije odgovoran za dostupnost servisa Facebook i/ili komponenata koje taj servis osigurava za normalno odvijanje natjecanja, kao ni za dostupnost internet poslužitelja. Facebook nije ni na koji način povezan s ovim natječajem.

UPDATE 01.06. u 21:00h:

U Dublin putuje Antonia Žgela koja će na ovo putovanje povesti sestru. Čestitamo sretnoj dobitnici. Svima ostalima želimo sreću u našim sljedećim natječajima koji kreću uskoro!

bottom of page