top of page

Marija Budeš - djelatnica godine u zračnom prometu!

Marija Budeš, voditeljica Operativnog centra Zračne luke Zadar, u sklopu HTZ-ove nagrade „Čovjek ključ uspjeha“ izabrana je za djelatnicu godine u zračnom prometu.

Marija Budeš, photo: Zadar Airport

Nagrada HTZ-a "Čovjek - ključ uspjeha, djelatnik godine" dio je programa svečanosti obilježavanja Dana hrvatskog turizma, najvećeg skupa turističkih djelatnika u Hrvatskoj. Cilj ove nagrade je podizanje kvalitete usluga i gostoljubivosti djelatnika u turizmu i ostalim djelatnostima povezanim s turizmom, što izravno utječe na podizanje stupnja zadovoljstva gostiju, širenje pozitivnog imidža hrvatskog turizma te ukupnog doživljaja Hrvatske kao turističke destinacije.

Ove godine nagrade su dodijeljene u Dubrovniku. HTZ želi nagraditi vrijedne djelatnike koji su svoj posao radili kvalitetno, predano i na najbolji mogući način te u konačnici značajno doprinijeli uspješnoj turističkoj godini u otežanim uvjetima, brojnim neizvjesnostima i izazovima uzrokovanim pandemijom COVID-19.


Marija Budeš već 18 godina radi u Zračnoj luci Zadar i trenutno je voditeljica Loadsheeta. Ovom prigodom uredništvo portala Croatian Aviation pridružuje se mnogobrojnim čestitkama na velikom priznanju!

bottom of page