top of page

Manchester - novo odredište Ryanaira iz Zagreba!

U razgovoru za Manchester Evening News, direktor komercijalnih poslova, Jason McGuinness, potvrdio je uvođenje još jedne linije ovog niskotarifnog prijevoznika prema Zagrebu.

I na današnjoj press konferenciji u Manchesteru, Ryanair je najavio svoju šesnaestu liniju prema odnosno iz zagrebačke zračne luke.

Radi se o liniji Zagreb - Manchester - Zagreb koja bi trebala krenuti s prometovanjem s početkom prosinca ove godine. Najavljena su dva leta tjedno na ovoj liniji, svakog četvrtka i nedjelje, od 02. prosinca. Kompanija je danas pustila karte u prodaju.

S obzirom na to da je ovaj avioprijevoznik za petak sazvao i press konferenciju u Zagrebu, kada će s prometom krenuti još tri linije, moguće je da će doći do najava još linija prema Zračnoj luci Zagreb.


Redovna linija između Manchestera i Zagreba prometovala je u razdoblju od 29. travnja 2017. do listopada iste godine, kada je britanski Monarch bankrotirao i obustavio promet na svim linijama, uključujući i dvije linije prema Zagrebu (iz Londona i Manchestera).


Manchester je drugo odredište Ryanaira u Velikoj Britaniji iz nove zagrebačke baze,za sada ujedno i jedina linija ovog prijevoznika koja s prometovanjem kreće od prosinca.


bottom of page