top of page

Lufthansa za Uskrs prometuje prema Dubrovniku i Splitu

Njemačka nacionalna aviokompanija, Lufthansa, u vrijeme oko uskrsnih blagdana obnovit će promet prema dvije hrvatske zračne luke - Dubrovniku i Splitu.

Njemačka Lufthansa obnavlja promet prema dvije hrvatske zračne luke u vrijeme oko blagdana Uskrsa.


Kompanija će pojačati postojeće i obnoviti promet na većem broju linija iz Njemačke prema tradicionalnim turističkim destinacijama: Španjolskoj, Grčkoj, Italiji ali i Hrvatskoj. Usprkos restrektivnim mjerama u putovanju, kompanija bilježi rast bookinga u vrijeme oko Uskrsa pa će posljedično doći i do obnavljanja prometa prema zračnim lukama u Splitu i Dubrovniku.


Kompanija je već obnovila promet na liniji iz Frankfurta prema Zagrebu (više o tome OVDJE), te je također otkazala liniju iz Munchena prema Zagrebu (članak na tu temu OVDJE).


Linija Munchen - Split - Munchen biti će u prometu od subote, 27. ožujka. Najavljena su tri leta tjedno, do 15. travnja svakog petka, subote i nedjelje. Dodatno, dostupan je i let u ponedjeljak, 29. ožujka.

Linija Frankfurt - Split - Frankfurt prometovat će od četvrtka, 01. travnja. Do 18. travnja najavljeno je 8 povratnih letova. Nakon blagdana linija će prometovati subotom i nedjeljom.


Linija Munchen - Dubrovnik - Munchen prometovat će od nedjelje, 28. ožujka, od 01. travnja dostupna su dva leta tjedno, svakog četvrtka i subote.


Na linijama prema Splitu i Dubrovniku najavljeni su zrakoplovi tipa E190 kapaciteta 100 putnika, no kompanija će, ako bude potrebno, reagirati i povećati kapacitet sukladno bookingu.

bottom of page