top of page

Lufthansa: u rujnu 14 letova tjedno manje prema Hrvatskoj

Njemačka Lufthansa smanjila je promet prema četiri hrvatske zračne luke, isti broj letova zadržan je tek prema Zagrebu. Donosimo aktualni red letenja za rujan.

Lufthansa će do kraja rujna nastaviti prometovati prema 5 hrvatskih odredišta; Zagrebu, Puli, Zadru, Splitu i Dubrovniku, no došlo je do otkazivanja određenih polazaka na gotovo svim linijama. U usporedbi s kolovozom, kompanija će imati 14 letova tjedno manje prema Hrvatskoj.


Linija Frankfurt - Dubrovnik do kraja rujna prometovati će 2 puta tjedno, subotom i nedjeljom, što je jedan let tjedno manje u odnosu na kolovoz (ukinut let srijedom).


Linija Munchen - Dubrovnik prometuje 4 puta tjedno, ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom. Ukinut je let subotom.

Linija Frankfurt - Split prometuje 3 puta tjedno, svake srijede, subote i nedjelje. Ukinut je let petkom.

Linija Munchen - Split do kraja rujna prometovati će 4 puta tjedno, utorkom, četvrtkom, subotom i nedjeljom, dok je let petkom otkazan.

Linija Frankfurt - Pula prometuje 2 puta tjedno, petkom i subotom. Ukinut je let ponedjeljkom.

Linija Munchen - Pula, prometuje 1 tjedno, subotom. Ukinut je let nedjeljom.


Linija Frankfurt - Zadar prometuje 2 puta tjedno, subotom i nedjeljom. Ukinut je let srijedom.

Linija Munchen - Zadar prometuje 1 tjedno, subotom. Kompanija zadržava isti broj letova kao i u kolovozu na ovoj liniji.


Linija Munchen - Zagreb prometuje 5 puta tjedno, utorkom, četvrtkom, petkom, subotom i nedjeljom. Lufthansa je na ovoj liniji zadržala isti broj letova kao i u kolovozu.


Linija Frankfurt - Zagreb nije u prometu i kompanija ju ne planira pokrenuti do proljeća iduće godine. Letove na ovoj liniji obavlja Croatia Airlines a Lufthansa ih ima u prodaji zahvaljujući code-share ugovoru izeđu dvije kompanije.


Lufthansa otkazala liniju Frankfurt - Zagreb do ljetnog reda letenja 2021. godine!

Što je codeshare ugovor?

Lufthansa otkazala liniju Munchen - Rijeka

Lufthansa će do kraja rujna na svojih 9 linija prema Hrvatskoj nuditi 48 letova tjedno, što je 14 letova tjedno manje u odnosu na kolovoz ove godine. Kompanija još nije finalizirala svoj red letenja za listopad, no za očekivati je da će doći do daljnjih otkazivanja na linijama prema spomenutim zračnim lukama.

bottom of page