top of page

Lufthansa otkazala liniju za Zagreb do kraja ožujka 2021. godine!

U otkazivanju brojnih linija valja istaknuti vijest da se njemačka Lufthansa neće tako skoro vratiti u zagrebačku zračnu luku na liniji iz Frankfurta.

Photo: Nikola Kovacevic

Lufthansa je dugi niz godina redovni korisnik zagrebačke zračne luke prema kojoj prometuje iz svoja dva njemačka čvorišta - Munchena i Frankfurta. I dok je promet na liniji Munchen - Zagreb obnovljen ovog ljeta, isto se neće dogoditi na liniji iz Frankfurta.


Kompanija je obustavila promet na spomenutoj liniji u trenutku izbijanja pandemije i do danas nije pokrenuta. Prema posljednjoj objavi Lufthanse, svi letovi na ovoj liniji otkazani su do 28. ožujka 2021. godine!


Lufthansa je ovime u potpunosti prepustila liniju Frankfurt - Zagreb svome partneru iz Star Alliance udruženja, Croatia Airlinesu, koja na ovoj liniji prometuje više puta dnevno. Podsjećamo, hrvatski nacionalni avioprijevoznik prometovao je na ovoj liniji i za vrijeme "lockdowna".


U ljetnom redu letenja 2021. godine Lufthansa ponovno najavljuje dva dnevna leta na liniji Frankfurt - Zagreb, do tada ćete moći putovati ovom kompanijom iz Zagreba samo prema Munchenu.

bottom of page