top of page

Lufthansa od danas ponovno leti između Frankfurta i Zagreba!

Nakon gotovo godinu dana suspenzije, njemačka Lufthansa danas će ponovno uspostaviti liniju između svog glavnog čvorišta, Frankfurta i glavnog grada Hrvatske.

Nakon gotovo 365 dana, Lufthansa će danas obaviti prvi let na liniji Frankfurt - Zagreb - Frankfurt. Podsjećamo, kompanija je u trenutku izbijanja globalne pandemije suspendirala ovu liniju i na njoj nije prometovala od ožujka 2020., direktni letovi na ovoj liniji bili su mogući samo sa Croatia Airlinesom, no to se od danas mijenja.

Zrakoplov tipa CRJ900 sletit će u Zagreb iz Frankfurta u 14 sati i 20 minuta. Za danas je najavljen dolazak 12 godina starog zrakoplova registarske oznake D-ACNC.

Najavljeno je šest letova tjedno, svakog dana osim ponedjeljka, dok se veći broj tjednih operacija očekuje s početkom travnja. 6 tjednih letova najavljeno je svakog dana u popodnevnim satima što omogućuje kvalitetne konekcije preko čvorišta u Frankfurtu.

Podsjećamo, Lufthansa neće obnoviti promet na liniji Munchen - Zagreb - Munchen u predstojećoj ljetnoj sezoni, više o tome možete pročitati OVDJE.


Više o osnivanju Praguse, nove aviokompanije koja u Dubrovniku planira bazirati dva širokotrupna zrakoplova i letjeti direktno prema New Yorku, Los Angelesu, Pekingu i drugim poznatim destinacijama možete pročitati OVDJE.

bottom of page