top of page

Lufthansa obnavlja promet prema Zadru i Puli

Lufthansa, njemačka nacionalna aviokompanija, od danas ponovno prometuje prema Puli, a od sutra i prema Zadru.

Lufthansa u Zadru, photo: Zadar Airport

Njemačka Lufthansa obnavlja promet na još dvije linije prema Hrvatskoj. Nakon što je kompanija ponovno povezala Frankfurt i Zagreb, te redovno prometuje na linijama iz Munchena i Frankfurta prema Splitu i Dubrovniku, od ovog vikenda u svoj red letenja Lufthansa uključuje još dva odredišta u Hrvatskoj - Pulu i Zadar!


Pulska će zračna luka od danas ponovno imati redovnu liniju prema Frankfurtu. Lufthansa će kasno poslijepodne obaviti prvi let na ovoj liniji, zatim ponovno sutra, a kroz cijeli svibanj najavljeni su letovi jednom tjedno, svake subote. U lipnju bi trebalo doći do povećanja broja tjednih letova, a tada će se uvesti i linija Munchen - Pula - Munchen.

Na prvom letu iz Frankfurta za Pulu najavljen je dolazak 46 putnika

U subotu, 01.05., prvi let u ovoj ljetnoj sezoni Lufthansa će obaviti i na liniji Frankfurt - Zadar - Frankfurt. Na prvom letu najavljen je zrakoplov tipa E190, a letovi će se do kraja svibnja odvijati jednom tjedno, svake subote. U lipnju se i na ovoj liniji očekuje veći broj tjednih operacija.

Iduće subote, 08.05., Lufthansa će obnoviti promet i na liniji između Zadra i Munchena, također jednom tjedno (subotom).


Njemačka Lufthansa od ovog će vikenda imati čak 7 međunarodnih linija prema 5 hrvatskih zračnih luka, a od idućeg vikenda njih 8. Zračna luka Rijeka, još jedno odredište njemačke Lufthanse u Hrvatskoj, letove ove kompanije neće imati još neko vrijeme. Naime, redovni letovi na liniji iz Munchena te na novoj liniji iz Frankfurta odgođeni su za početak srpnja.


Karte su u prodaji na službenim stranicama aviokompanije te su, kao i kod većine drugih kompanija, dozvoljene promjene datuma putovanja u slučaju da niste u mogućnosti putovati originalno planiranog datuma.

bottom of page