top of page

LOT će u listopadu prometovati prema 4 hrvatske zračne luke

Poljski LOT objavio je svoj red letenja za listopad u kojem je, između ostalog, potvrdio prometovanje na četiri međunarodne linije prema Hrvatskoj.

Poljski će LOT u listopadu prometovati prema četiri zračne luke u Hrvatskoj: Zagrebu, Zadru, Splitu i Dubrovniku. Brojne sezonske linije koje su ove sezone bile u prometu prestat će prometovati do kraja rujna, a većina linija je već i završila s prometovanjem (poput nove linije Varšava - Rijeka).


Linija Varšava - Zagreb bit će u prometu i u listopadu, no kompanija je otkazala određene polaske (05., 06., 12., 14., 19., 20. te 21. listopad) pa će u prosjeku LOT letjeti na ovoj liniji 5 puta tjedno. Na liniji su najavljeni zrakoplovi tipa E170 te E190.


Linija Varšava - Zadar prometovat će do kraja ljetnog reda letenja, 24. listopada, jednom tjedno, subotom. Na liniji su najavljeni zrakoplovi tipa E190.


Linija Varšava - Split u prometu će biti do 18. listopada, također jednom tjedno, svake nedjelje. Ovo je jedina linija prema Hrvatskoj na kojoj LOT koristi zrakoplove većeg kapaciteta, B737-800.


Linija Varšava - Dubrovnik u prvom tjednu listopada prometovat će 3 puta tjedno (ponedjeljak, četvrtak, subota), a zatim su do 24. listopada dostupna dva leta tjedno, ponedjeljkom i subotom.


Za očekivati je da će LOT u ovogodišnjem zimskom redu letenja prometovati samo na jednoj liniji prema Hrvatskoj, između Varšave i Zagreba.

bottom of page