top of page

Kutak dobrote u putničkom terminalu Zračne luke Franjo Tuđman

Na drugom katu putničkoga terminala zračne luke Franjo Tuđman u prostoru za registraciju putnika, otvoren je ZAG Božićni kutak - prostor dobrih vibracija, mjesto za susrete i fotografiranje ali i prostor u kojem će tijekom blagdanskog razdoblja razne humanitarne udruge i organizacije predstavljati svoje projekte i aktivnosti.

Photo: Ana Bušić / Zagreb Airport

Tijekom blagdanskog razdoblja predstaviti će se Unicef, Crveni nosovi, Vg Legacy, SOS Dječje selo Hrvatska, Silver rehabilitacijski centar Zagreb… Vikendom će u Božićnom kutku nastupati dječji zborovi, plesne skupine, orkestar djece i omladine So Do El Sistema Hrvatska.


Ideja je da ZAG Božićni kutak bude i kutak dobrote, stoga je današnje otvorenje započelo akcijom „Darovni utorak“ (Giving Tuesday), kojom radnici zračne luke doniraju igračke za štićenike i djecu Centra za odgoj i obrazovanje u Velikoj Gorici.

Photo: Ana Bušić / Zagreb Airport

Međunarodna zračna luka Zagreb (MZLZ) još je 2016. godine sa Centrom za odgoj i obrazovanje Velika Gorica potpisala Povelju o suradnji i prijateljstvu koja se temelji na međusobnom razumijevanju, ravnopravnosti i interesu o zajedničkoj suradnji.


Ovo je jedan u nizu projekata u segmentu društveno odgovornog poslovanja MZLZ.

bottom of page