top of page

Kontrola leta i vojska sutra dočekuju Vatrene

Nakon pobjede nad Marokom i osvajanja trećeg mjesta na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Qataru, kreću finalne pripreme za veliki doček hrvatske nogometne reprezentacije u Zagrebu.

Photo: Dragan Matic - Cropix

Hrvatska nogometna reprezentacija ostvarila je još jedan rezultat za povijest osvajanjem trećeg mjesta na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Qataru, kreću finalne pripreme za svečani doček u glavnom gradu Hrvatske.


Stručni stožer i momčad u Zagreb bi trebala sletjeti ove nedjelje u 17 sati i 10 minuta, nakon čega će se autobusom uputiti prema glavnom zagrebačkom trgu gdje će ih dočekati brojni navijači.


Cijeli tim u Zagreb bi se trebao vratiti zrakoplovom Croatia Airlinesa tipa A319, registarske oznake 9A-CTH, pod brojem leta OU8501.


Nakon osvajanja drugog mjesta na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, zrakoplov Croatia Airlinesa je na nižoj visini preletio centar grada Zagreba, a od ulaska u hrvatski zračni prostor zrakoplov su pratila i dva dežurna vojna zrakoplova MIG-21.


Hrvatska kontrola zračne plovidbe uputila je posebnu čestitku Vatrenima, a kako doznajemo, dio svečanog dočeka sutra će biti i vojni zrakoplovi i kontrola leta koja će proslavljene nogometaše pozdraviti prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor. Promet bi se u zagrebačkoj zračnoj luci trebao odvijati bez poteškoća.

bottom of page