top of page

KLM privremeno odgađa drugi dnevni let između Amsterdama i Zagreba

KLM je privremeno obustavio prodaju na novom, drugom dnevnom letu između Zagreba i Amsterdama.

Najstarija aviokompanija na svijetu, nizozemski KLM, obustavila je prodaju na drugom dnevnom letu između Zagreba i Amsterdama. Razlog je jasan - niska potražnja zbog uvedenih restriktivnih mjera za putovanje između zemalja.


Podsjećamo, KLM je 04. prosinca 2020. godine objavio vijest kako će kompanija uvesti drugi dnevni let prema Zagrebu, prometujući između dva grada od 14. veljače 2021. 14 puta tjedno, s noćenjem zrakoplova u Zagrebu.


Novi, drugi dnevni let privremeno je povučen iz prodaje i nije dostupan za booking, no kako doznajemo, kompanija od realizacije ovog plana nije u potpunosti odustala. Očekuje se da će KLM ponuditi 14 tjednih letova u trenutku kada na snazi ne budu restriktivne mjere koje uvelike ograničavaju mogućnost putovanja, što se automatski održava i na stanje bookinga.

Podsjećamo, na svim letovima prema ili preko Amsterdama trenutno je potrebno imati negativan PCR test, kao i "brzi" test koji ne smije biti stariji od 4 sata prije početka putovanja. Iz tog razloga brzo testiranje je omogućeno i u zagrebačkoj zračnoj luci s obzirom na to da je Zagreb trenutno jedina hrvatska zračna luka koja ima direktnu vezu prema glavnom gradu Nizozemske (svakodnevni letovi Croatia Airlinesa i KLM-a). Brzi test u zagrebačkoj zračnoj luci putnici plaćaju 250 kuna.


Najavu drugog dnevnog leta prema Zagrebu možete pročitati OVDJE, no na realizaciju istih morat ćemo još malo pričekati.

bottom of page