top of page

KLM povećava broj letova prema Zagrebu, uvodi se linija prema Splitu!

Nizozemski nacionalni avioprijevoznik s početkom travnja povećat će broj tjednih letova između Amsterdama i Zagreba te pokrenuti svoju sezonsku liniju prema splitskoj zračnoj luci.

KLM je sredinom veljače uveo svoj drugi dnevni let za Zagreb, no iako je u planu bilo da na ovoj liniji zrakoplovi prometuju dva puta dnevno svakog dana u tjednu, to se zbog niske potražnje nije dogodilo.


Kompanija je krenula s manjim brojem duplih rotacija, no sada će ipak povećati broj tjednih letova prema zagrebačkoj zračnoj luci. Od 05. travnja zrakoplovi će na liniji Amsterdam - Zagreb - Amsterdam prometovati čak 13 puta tjedno, a od 12. travnja dva leta dnevno trebala bi biti dostupna svih sedam dana u tjednu.

Pred blagdan Uskrsa KLM će obnoviti i svoju sezonsku liniju prema Splitu. Prvi let najavljen je za petak, 01. travnja. Kompanija će do 10. travnja imati dva leta (ponedjeljak, 05. i subota, 10.04.), a zatim će u periodu od 17. do 25. travnja prometovati dva puta tjedno, subotom i nedjeljom.


Od 26. travnja KLM planira svakodnevne operacije prema Splitu, no raspored nakon navedenog datuma svakako treba uzeti sa zadrškom s obzirom na to da će vjerojatno tek doći do redukcije objavljenog red letenja, naravno, ovisno o samom stanju bookinga na pojedinim letovima.


Podsjećamo, od 16. ožujka na snazi su nova pravila prilikom putovanja u ili preko Nizozemske, više o tome OVDJE.

bottom of page