top of page

KLM od srpnja ponovno u Hrvatskoj

KLM Royal Dutch Airlines od 4. srpnja postupno kreće s obnavljanjem letova za Zagreb i Split iz Amsterdama, koji su obustavljeni u skladu s ograničenjima putovanja uzrokovanih korona virusom.

photo: KLM.com

Zrakoplovna kompanija ponovno će pokrenuti 3 tjedna leta prema Zagrebu te dnevne letove prema Splitu iz glavnog grada Nizozemske.


Od 04. srpnja uvodi se linija Amsterdam - Zagreb, tri puta tjedno, petkom, subotom i nedjeljom. Na liniji su najavljeni zrakoplovi tipa Embraer 190 kapaciteta 98 putnika.


Od istog dana uvodi se i linija Amsterdam - Split, prometovati će svakodnevno, a nedjeljom čak dva puta dnevno. I na ovoj liniji najavljeni su zrakoplovi tipa Embraer 190 ranije spomenutog kapaciteta.


S postupnim povećanjem svoje mreže letova u srpnju, KLM će uspostaviti 78% od svojih prvobitno planiranih broja odredišta s više od 3000 letova s polaskom iz Amsterdama. Ovo je 25 do 30% broja letova koje KLM obavlja u normalnim okolnostima.


KLM predlaže svim putnicima da se prije izrade bilo kakvih planova obrate odgovarajućim nacionalnim vlastima kako bi provjerili uvjete ulaska i boravka na željenom odredištu i u tranzitnim zemljama. Na nekim odredištima još uvijek vrijedi mjera karantene pri dolasku.

bottom of page