top of page
  • KLM

KLM nudi povoljne cijene karata iz Zagreba za velik broj odredišta

Ove jeseni, je nizozemska zrakoplovna kompanija KLM Royal Dutch Airlines odlučila obradovati putnike iz Hrvatske. Naime, KLM je pokrenuo „Dream Deals“ promotivnu kampanju koja putnicima iz Zagreba nudi snižene cijene za povratne karte na velik broj odredišta diljem svijeta.

Snižene su cijene karata za dugolinijska odredišta u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi i na Karibima. Među odredištima na promociji nalaze se velike metropole poput New Yorka, Miamija, Chicaga i San Francisca, ali i egzotična odredišta kao što su Aruba, Curacao, Bonaire , Saint Maarten.


Ako ste oduvijek željeli posjetiti neko daleko ili egzotično odredište, ali su planirani troškovi za odmor bili previsoki za vaš putni budžet, sada je prilika da kupite povoljnije karte. Nizozemska zrakoplovna kompanija KLM Royal Dutch Airlines savjetuje svoje putnike da putovanja planiraju na vrijeme, odnosno nekoliko mjeseci unaprijed, kupuju zrakoplovne karte kada su na promociji i da tako uštede dobar dio novca.


KLM Dream Deals promotivna kampanja traje od 14. do 28. rujna 2022, a karte se mogu iskoristiti do 31. ožujka 2023. godine.

Ponuda vrijedi za povratne karte, a u cijenu su uključene sve takse. Više informacija i detalja o aktualnoj promociji možete pronaći OVDJE.

bottom of page