top of page

Iberia u srpnju povećava broj letova, dostupno gotovo 20 tisuća sjedala

Španjolska Iberia, članica Oneworld alijanse, u srpnju planira povećati broj tjednih letova između Madrida i hrvatskih zračnih luka.

Španjolski nacionalni avioprijevoznik u srpnju će povećati broj letova prema Hrvatskoj. Kompanija već prometuje na redovnim linijama iz svoje glavne baze u Madridu prema Splitu, Dubrovniku i Zagrebu.


Između Zagreba i Madrida Iberia planira tri leta tjedno u srpnju, svakog četvrtka, subote i nedjelje, dok će se u zadnjem tjednu srpnja broj tjednih operacija povećati na pet. Kompanija još uvijek u prodaji nudi svakodnevne letove između Zagreba i Madrida u kolovozu, no postoji mogućnost promjene.


Za srpanj je između dva grada najavljeno 16 povratnih letova, isključivo sa zrakoplovima tipa A320, pa je sljedećeg mjeseca na ovoj liniji dostupno 4.928 sjedala.

Linija Madrid - Split - Madrid u prometuje je trenutno tri puta tjedno, dok su za srpanj najavljena četiri leta tjedno; srijedom, petkom, subotom i nedjeljom, također sa zrakoplovima tipa A320.


Na ovoj je liniji u srpnju najavljeno 17 povratnih letova te je trenutno dostupno 5.236 sjedala.


Dubrovnik i Madrid u srpnju bi trebali biti povezani svakodnevno. Iberia planira svakodnevne operacije, na liniji su najavljeni zrakoplovi tipa A320 i A319, a ukupno je, na 31 povratnom letu u srpnju, dostupno čak 9.528 sjedala.


Između Madrida i tri spomenute hrvatske zračne luke Iberia u srpnju nudi gotovo 20 tisuća sjedala. Osim point - to - point putnika, liniju koristi i značajan broj transfernih putnika, prije svega iz Sjeverne i Južne Amerike, s obzirom na to da prema odredištima na spomenutim kontinentima Iberia Airlines ima razvijenu kvalitetnu mrežu linija.

bottom of page