top of page

Iberia i TAP Portugal od danas u Zagrebu

Dva strana avioprijevoznika, španjolska Iberia i portugalski TAP, od danas ponovno lete na redovnim linijama iz Madrida i Lisabona prema Zagrebu.

Kako smo ranije i najavili, portugalski TAP i španjolska Iberia, od danas redovno prometuju prema zagrebačkoj zračnoj luci.


TAP Portugal posljednji je let između Lisabona i Zagreba obavio krajem listopada prošle godine (29.10. s zrakoplovom tipa A320), a isti tip zrakoplova dolazi u Zagreb i danas, na prvom letu u ovogodišnjem ljetnom redu letenja koji je na snazi upravo od ove nedjelje. Na početku ove sezone redovni će letovi biti u prometu tri puta tjedno, srijedom petkom i nedjeljom, a broj tjednih operacija trebao bi se povećati u nastavku ljetne sezone.

Španjolska Iberia između Madrida i Zagreba posljednji je put prometovala još u rujnu (26.09. s zrakoplovom tipa A320), a isti tip zrakoplova, baš kao i kod TAP-a, dolazi danas u glavni grad Hrvatske.


Trenutno su najavljena dva leta tjedno, subotom i nedjeljom, no ovaj će avioprijevoznik također postepeno povećavati broj operacija prema Zagrebu, u kolovozu bi u prometu trebala biti dva leta dnevno! Valja još nadodati kako je od danas u prometu i linija Iberije između Dubrovnika i Madrida.


Kako smo ranije i najavljivali u zasebnom članku, od danas su u prometu i brojne međunarodne linije prema zračnim lukama na obali, u Puli, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku. Detalje možete pronaći OVDJE.

bottom of page