top of page

Godinu dana s vama!

30. ožujka 2020. godine Croatian Aviation postao je dostupan javnosti.

U relativno kratkom roku postali smo dnevno štivo zaljubljenika u avijaciju, kao i onih koji biraju zrakoplov kao svoje prijevozno sredstvo na putovanjima ili tek to planiraju učiniti.


U svega godinu dana od pokretanja portala, približili smo avioindustriju široj publici zahvaljujući našim partnerima i drugim medijima koji svakodnevno prenose naše objave. Osim što svakodnevno objavljujemo vijesti o redu letenja aviokompanija prema hrvatskim zračnim lukama (što je u vrijeme pandemije poprilično zahtjevan posao), u našim posebnim kategorijama želimo približiti ovu industriju svima onima koje to inače zanima, kao i onima koji se po prvi puta susreću sa zrakoplovstvom. Osim AVGeek kategorije, objavljujemo kratke analize, povoljne cijene aviokarata i vaše putopise s putovanja.

Od 30. ožujka 2020. do danas naša je web stranica zabilježila više od milijun posjeta!

U prvih godinu dana zabilježili smo preko milijun posjeta na našoj web stranici. Brojke su naglo rasle: u prvom mjesecu rada imali smo 3 tisuće posjeta, u drugom preko 10, u trećem više od 30 tisuća...

Bili smo (i ostajemo) pružatelji informacija svima onima kojima je to potrebno, naše vijesti danas možete pročitati na brojnim drugim hrvatskim portalima ili u tiskanim izdanjima dnevnih novina, kao i naše intervjue, mišljenja i analize kojih je u proteklih godinu dana bilo zaista puno. Naravno, dostupni smo na društvenim mrežama, Facebooku, LinkedInu i Instagramu.

Kad vam je avioindustrija profesionalni poziv, ono za što ste se školovali a ujedno i hobi - onda vam zaista ništa nije teško.

Svakodnevno smo u kontaktu s nizom aviokompanija koje prometuju prema hrvatskim zračnim lukama, imamo odličnu suradnju koja je, između ostalog, realizirana i kroz nagradne natječaje kojima smo 10tak dobitnika nagradili s besplatnim kartama za putovanje unutar Hrvatske i u inozemstvo. To ćemo, podrazumijeva se, nastaviti raditi u drugoj godini našeg postojanja.

Objavu o dolasku Ryanaira u Zagreb mogli ste pratiti u live tekstualnom prijenosu, samo danas naš je web posjetilo preko 50 tisuća čitatelja, vijest je prenesena u sve hrvatske medije!

Croatian Aviation bio je i ostat će nepristran i jedinstven portal specijaliziran za avioindustriju u Republici Hrvatskoj. Hvala što nas pratite i što zajedno stvaramo jednu zanimljivu priču u hrvatskom medijskom prostoru!


bottom of page