top of page

(FOTO) Prvi let LOT-a iz Varšave za Rijeku

U Zračnu luku Rijeka na otoku Krku u 17 sati i 30 minuta sletio je zrakoplov tipa Embraer 195 poljskog nacionalnog avioprijevoznika, prvi je to dolazak LOT-a u Rijeku na novoj liniji iz Varšave.U Rijeku je s prvim letom doputovalo 34 putnika, zrakoplovom koji ima kapacitet od 118 sjedala, dok je put glavnog grada Poljske otputovalo njih 9.


Uobičajeno je da povodom prvog leta službe zračne luke novu aviokompaniju pozdrave vodenim topovima, ali to se, iz nama nepoznatih razloga, danas nije dogodilo. Linija će biti u prometu jednom tjedno, svake nedjelje, do kraja rujna.


Što je vodeni pozdrav u zračnom prometu?


Podsjećamo, LOT je obnovio promet prema Splitu, Zadru i Dubrovniku iz Varšave, od danas će prometovati i na novoj liniji prema Rijeci, od sredine srpnja i prema Zagrebu. Kompanija je također pokrenula čak 13 potpuno novih linija iz brojnih poljskih gradova prema zračnim lukama u Hrvatskoj.


Kompanija trenutno nudi iznimno povoljne cijene aviokarata na liniji Varšava - Rijeka (već od 267 kuna), više o tome možete pročitati OVDJE.
bottom of page