top of page

FlyDubai otkazao liniju za Dubrovnik, upitan povratak u Zagreb?

FlyDubai, kompanija koja svoje poslovanje usko veže uz Emirates, ipak neće letjeti na sezonskoj liniji prema Dubrovniku ove godine.

Kompanija je ranije najavljivala prometovanje svojih zrakoplova tipa B737-800 na liniji Dubai - Dubrovnik dva puta tjedno u ovoj ljetnoj sezoni, no svi su letovi do kraja ljetnog reda letenja otkazani i kompanija ih ne namjerava pokretati ove godine.


S obzirom na to da su s ovom linijom u Dubrovnik dolazili brojni turisti iz Azije kojih ove godine gotovo da i nema u našoj zemlji, otkazivanje ove linije jest logičan korak kompanije.


FlyDubai u zimskom redu letenja prometuje na liniji Dubai - Zagreb, umjesto Emiratesa. Nakon što je Emirates otkazao sve letove na ovoj liniji za ovu godinu, FlyDubai bi trebao prometovati na istoj od kraja listopada ove godine. Kako doznajemo, FlyDubai još nije donio konačnu odluku hoće li ova linija prometovati u zimskom redu letenja, te postoji mogućnost njenog ukidanja, čime bi Zagreb ostao bez direktne veze s Dubaijem nakon dugog niza godina.


Ukoliko FlyDubai napravi izmjenu na liniji Zagreb - Dubai te ju eventualno otkaže za zimski red letenja, objaviti ćemo tu informaciju na našem webu.

bottom of page