top of page

Finnair uvodi liniju za Zagreb!

Finski nacionalni avioprijevoznik, Finnair, član Oneworld alijanse, danas je najavio svoj program za sljedeću ljetnu sezonu. Na listi novih odredišta našao se i Zagreb!

Finski će nacionalni avioprijevoznik u ljetnom redu letenja sljedeće godine redovno prometovati između Helsinkija i Zagreba! Finnair je danas najavio svoj ljetni program za sljedeću godinu u kojem se našla i zagrebačka zračna luka.

Linija Helsinki - Zagreb - Helsinki uvodi se 01. svibnja 2022. godine a letovi će se odvijati tri puta tjedno, svakog utorka, četvrtka i nedjelje. Na liniji su najavljeni zrakoplovi tipa A319 kapaciteta 144 sjedala pa će u razdoblju od svibnja do listopada sljedeće godine Finnair na novoj liniji između Helsinkija i Zagreba ponuditi više od 22 tisuće sjedala!


Prije izbijanja globalne pandemije između Helsinkija i Zagreba prometovala je Croatia Airlines, sezonski, u ljetnom redu letenja, no linija ovog i prošlog ljeta zbog smanjene potražnje nije bila u prometu.


Finnair već dulji niz godina prometuje prema Dubrovniku i Splitu u ljetnom redu letenja, a ranije je na svojoj mapi odredišta ovaj avioprijevoznik imao i Pulu. Dolazak Finnaira u glavni grad Hrvatske odlična je vijest za sve one koji inače putuju između dva grada, kao i za one koji će s ovim avioprijevoznikom nastaviti putovanje prema odredištima u Aziji.

bottom of page