top of page

Eurowings u travnju prometuje na svega 3 linije prema Hrvatskoj

Poznata njemačka niskotarifna aviokompanija u travnju planira svega tri linije prema hrvatskim zračnim lukama.

Eurowings će u travnju prometovati na tri međunarodne linije iz Njemačke prema Hrvatskoj. Kompanija je u normalnim okolnostima pokretala veći broj međunarodnih linija prema Hrvatskoj s krajem ožujka, no to se prošle i ove godine nije dogodilo zbog smanjene potražnje i putničkih restrikcija.


Ipak, Eurowings će u travnju obnoviti promet na jednoj liniji prema Hrvatskoj. Radi se o liniji Stuttgart - Split - Stuttgart koja će od 03. travnja prometovati jednom tjedno, svake subote.


Druga linija Eurowingsa prema Zračnoj luci Split je ona iz Dusseldorfa, koja je trebala prometovati cijele zime, no također je zbog niske potražnje privremeno bila suspendirana. I ova linija prometuje jednom tjedno, također subotom.


Eurowings prometuje na dvije linije prema Zagrebu (Cologne i Stuttgart), no trenutno je linija Stuttgart - Zagreb - Stuttgart suspendirana i kompanija na njoj ne planira prometovati u travnju. Booking je otvoren za letove od svibnja.


Linija Cologne - Zagreb - Cologne od 05. do 11. travnja imati će četiri leta tjedno (ponedjeljak, srijeda, petak i nedjelja), a zatim su do kraja travnja dostupna tri leta tjedno, bez letova ponedjeljkom.

Ostala odredišta Eurowingsa u Hrvatskoj (Pula, Rijeka, Zadar, Dubrovnik i Osijek) nemaju najavljenih letova u travnju, a Eurowings trenutno u prodaji nema jedinu liniju prema Osijeku - onu iz Stuttgarta, pa je vrlo vjerojatno da kompanija prema Osijeku ove godine neće prometovati.


Podsjećamo, to je bila jedina međunarodna linija prema Zračnoj luci Osijek u ljetnoj sezoni 2020. godine, a prema trenutno dostupnim podacima, ako ne bude pozitivnih promjena, ova bi zračna luka u ljeto 2021. mogla biti bez redovnih međunarodnih linija.


bottom of page