top of page

Eurowings u prosincu povećava promet prema Hrvatskoj!

Eurowings je objavio svoj red letenja za prosinac ove godine u kojem ima operativnih promjena i na linijama prema Hrvatskoj.

S krajem ljetnog reda letenja, krajem listopada, Eurowings se povukao iz Pule, Rijeke i Zadra, ostavljajući tek dva odredišta aktivna u zimskim mjesecima - Zagreb i Split.

Kompanija je za studeni najavila četiri tjedna leta na linijama prema Zagrebu, no iste prometuju reducirano, dva puta tjedno, zbog smanjene potražnje.


U vrijeme blagdana Eurowings povećava promet prema Hrvatskoj


U vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana Eurowings planira povećati svoju prisutnost u Hrvatskoj. S obzirom na to da u Njemačkoj žive brojni hrvatski državljani koji će upravo u vrijeme blagdana htjeti doći u Hrvatsku, ovo povećanje prometa svakako ima smisla. Eurowings nije prvi koji je najavio povećanje letova upravo u tom periodu godine.


KLM u prosincu i siječnju redovno na liniji Amsterdam - Split

Edelweiss u vrijeme blagdana uvodi liniju Zurich - Split


Eurowings na liniji Stuttgart - Zagreb trenutno prometuje dva puta tjedno, petkom i nedjeljom. Od 23.12. do 06.01. dodaje se još jedan let tjedno, srijedom.


Linija Zagreb - Köln trenutno prometuje dva leta tjedno, petkom i nedjeljom. Od 21.12. do 06.01. dodaju se još dva leta tjedno, ponedjeljkom i srijedom.


Eurowings će povećati broj tjednih letova prema Splitu, privremeno uvodi još jedna liniju


Linija Split - Dusseldorf trenutno prometuje jednom tjedno, subotom. U razdoblju od 23.12. do 06.01. dostupan će biti još jedan let tjedno, srijedom.


Linija Split - Stuttgart trenutno prometuje dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom. U razdoblju od 22.12. do 10.01. prometovat će tri puta tjedno, utorkom, četvrtkom i nedjeljom.

Eurowings će privremeno uvesti liniju Split - Köln koja će u razdoblju od 22.12. do 10.01. prometovati dva puta tjedno, utorkom i nedjeljom.


Povećanje prometa prema Hrvatskoj upravo u vrijeme blagdana bio je očekivani potez Eurowingsa, osim direktnih destinacija, putnici će ovim linijama moći ostvariti o vrlo dobre konekcije prema drugim njemačkim gradovima, poput Hamburga i Berlina.


Podsjećamo, njemačka je Lufthansa ukinula liniju Munchen - Zagreb te ista neće prometovati od 01. prosinca do proljeća 2021. godine.


Lufthansa ukida liniju Munchen - Zagreb!

bottom of page