top of page

EasyJet uvodi prvih 6 linija prema Hrvatskoj

S početkom srpnja EasyJet će pokrenuti 6 linija prema Hrvatskoj. Iako ova poznata niskobudžetna kompanija inače u ljetnom redu letenja prometuje prema Dubrovniku, Splitu, Zadru i Puli, trenutno su potvrđene samo određene linije iz i prema Zračnoj luci Split.

S obzirom na pandemiju, kompanija do sada nije pokretala međunarodne linije prema hrvatskim destinacijama. Iako na web stranici kompanije možete kupiti karte za brojne destinacije i razne datume, preporučavamo vam da pročitate članak do kraja te savjetujemo da do sredine srpnja kupnju karata izvršite na linijama koje navodimo u tekstu.


S početkom srpnja, EasyJet će pokrenuti svega 6 linija prema Hrvatskoj, sve prema Zračnoj luci Split. Kompanija trenutno u prodaji ima gotovo 50 linija iz četiri hrvatske zračne luke: Dubrovnika, Splita, Zadra i Pule.


Kako bi izbjegli moguće neugodosti u vidu otkazivanja leta, donosimo vam potvrđeni red letenja, na svim ostalim linijama postoji velika mogućnost redukcija tjednih letova ili njihovog otkazivanja.


Prema trenutnoj najavi, EasyJet će od početka srpnja prometovati na sljedećim linijama:

  • linija Split - Amsterdam, od 04. srpnja, 2 puta tjedno, subotom i nedjeljom,

  • linija Split - Basel, od 04. srpnja, 4 puta tjedno, ponedjeljkom, četvrtkom, subotom i nedjeljom,

  • linija Split - Berlin, od 03. srpnja, svakodnevno,

  • linija Split - Geneva, od 04. srpnja, jednom tjedno, subotom,

  • linija Split - London (Luton), od 01. srpnja, svakodnevno,

  • linija Split - Pariz (Charles De Gaulle), od 08. srpnja, dva puta tjedno, srijedom i nedjeljom.

Ovaj niskobudžetni prijevoznik trenutno potvrđuje red letenja u periodu od 14 dana, stoga su svi letovi od sredine srpnja upitni. Kompanija će gotovo sigurno nastaviti prometovati na ovim linijama i nakon sredine srpnja, te je izgledno povećanje broja tjednih letova, no savjetujemo vam da za period putovanja nakon sredine srpnja kupnju karte obavite na dane u tjednu koje smo naveli za svaku liniju u tekstu.


Također vam savjetujemo da prije putovanja provjerite restrikcije države u koju putujete, više o tome OVDJE.

bottom of page