top of page

Dvije nove linije Transavie!

Transavia, poznata niskotarifna aviokompanija, u prodaju je danas pustila karte na dvije nove linije prema Hrvatskoj.

Nizozemska Transavia, dio KLM - Air France grupacije, u ljetnom redu letenja ove godine uvodi dvije nove linije prema Hrvatskoj.


Najavljene su dvije nove linije iz Zračne luke Split za Montpellier i Nantes. Radi se, naravno, o sezonskim linijama koje će s prometovanjem započeti s početkom srpnja ove godine.


Linija Montpellier - Split - Montpellier bit će u prometu od 09. srpnja, jednom tjedno, svake subote, u kasnim večernjim satima. Linija između Nantesa i Splita s prometovanjem će započeti dan kasnije, a na ovoj su liniji najavljena dva tjedna leta, svakog četvrtka i nedjelje.

Na ove dvije nove linije Transavia najavljuje zrakoplove tipa B737-800 koji kod ovog avioprijevoznika imaju kapacitet od 189 sjedala, karte su u prodaji na službenoj web stranici kompanije.


Uz ove dvije nove linije, Transavia će prema Splitu prometovati i iz Amsterdama, Pariza i Rotterdama, pa se broj linija sada povećao na ukupno pet.


Uz Split, Transavia će u ljetnom redu letenja prometovati i prema Puli, Rijeci, Zadru i Dubrovniku. Svakako je moguće očekivati dodatne operativne promjene prema spomenutim zračnim lukama.

bottom of page