top of page

Dvije nove linije Ryanaira iz Velike Britanije

Irski niskotarifni avioprijevoznik danas je u prodaju pustio dvije nove linije iz Velike Britanije prema Zračnoj luci Zadar za ljetnu sezonu 2022. godine.

Irski Ryanair danas je u prodaju pustio dvije nove linije prema zadarskoj zračnoj luci, obje s prometom kreću već krajem ožujka sljedeće godine.


Na samom početku ljetne sezone sljedeće godine, Ryanair će pokrenuti još dvije nove linije iz Zračne luke Zadar. Dva nova odredišta su u Velikoj Britaniji, radi o se o redovnim linijama prema Birminghamu i Bournemouthu.


I dok redovnih linija iz Birminghama već ima prema hrvatskim zračnim lukama, ovo će biti prva linija jednog avioprijevoznika iz Bournemoutha prema Hrvatskoj. Radi se o zračnoj luci koja gravitira istoimenom gradu orijentiranom na turizam koji ima nešto manje od 200 tisuća stanovnika.

Linija Birmingham - Zadar - Birmingham u prometu će biti od 30. ožujka do 29. listopada 2022. dva puta tjedno, svake srijede i subote.


Linija Bournemouth - Zadar - Bournemouth u prometu će biti od 29. ožujka do 29. listopada 2022. dva puta tjedno, svakog utorka i subote.

Linije Ryanaira iz Ujedinjenog Kraljevstva prema Zadru

Radi se o dodatnih 45 tisuća sjedala između Velike Britanije i Zadra, odnosno gotovo 130 povratnih letova više samo s ove dvije nove linije. Zadar trenutno ima u najavi 7 odredišta Ryanaira u Ujedinjenom Kraljevstvu za sljedeću ljetnu sezonu.

bottom of page