top of page

Dvije godine s vama!

1. travnja 2020. godine objavljen je prvi članak na portalu Croatian Aviation, a objave su, od tada, bile svakodnevne. Danas slavimo dvije godine našeg djelovanja!

Na današnji dan prije točno dvije godine, Croatian Aviation "otišao" je u bespuće interneta te postao dostupan široj javnosti. Od tada svakodnevno objavljujemo vijesti iz hrvatske avioindustrije, kao i brojne analize, putnička iskustva čitatelja i nas samih, povoljne cijene aviokarata te zanimljive članke iz rubrike #AVGeek.


U dvije godine djelovanja objavili smo nebrojeno puno ekskluziva u vidu uvođenja novih linija ili ukidanja postojećih, a jedna od najvećih priča svakako je bio odlazak Emiratesa iz Zagreba, dolazak Ryanaira u Zagreb te dolazak američkog United Airlinesa u Dubrovnik.


Ponosni smo i sretni s onime što radimo, još smo uvijek zaljubljeni u avijaciju i sve što je vezano uz nju i vjerujemo da naši čitatelji to prepoznaju. To opravdavaju brojke posjetitelja koje od prvog dana kontinuirano rastu.


Nastavit ćemo raditi na tome da vijesti iz hrvatske avioindustrije i dalje budu dostupne široj javnosti i kolegama iz drugih medija, kao i izbjegavati "žutilo" koje se, nažalost, već udomaćilo u medijskom prostoru, pa tako i u onom vezanom uz zračni promet.


Croatian Aviation, jedinstveni stručni portal koji donosi vijesti iz hrvatske avioindustrije nastavlja s radom, a naši čitatelji u skoroj budućnosti mogu očekivati brojne novitete.


Hvala svim posjetiteljima bez kojih ovo što radimo ne bi imalo smisla.


Uredništvo portala

bottom of page