top of page
  • DLH

Dodatni snackovi na dugim letovima Lufthanse u ekonomskoj klasi

Putnici Lufthanse na prekooceanskim letovima u ekonomskoj i premium ekonomskoj klasi ubuduće će uz glavna jela i pića imati mogućnost kupnje grickalica i žestokih pića. Ovom novom ponudom Lufthansa odgovara na različite potrebe putnika kada je u pitanju odabir hrane i pića na letu. Osobito između obroka, želje gostiju su vrlo individualne - Lufthansa sada ispunjava tu potražnju sa većim izborom.

Od 1. prosinca nova će usluga u početku biti uvedena na 37 prekooceanskih letova prema Sjevernoj Americi, Južnoj Americi, Aziji i Južnoj Africi. Usluga će zatim postati dostupna na svim interkontinentalnim letovima od proljeća 2022. godine.

Asortiman proizvoda, koji se nudi pod nazivom Onboard Delights, temelji se na ponudi na kratkim relacijama koju je Lufthansa uspješno predstavila krajem svibnja 2021. i vrlo je popularna među putnicima.

Za primjer, radi se o proizvodima poput Baumkuchen iz Dallmayra, čipsa od organskog krumpira i energetske pločice s organskim orašastim plodovima. Uz svaku kupnju pločice s organskim orašastim plodovima Share, jedan obrok donira se projektu Sunshine u Indiji, koji je podržan od strane saveza za pomoć Lufthansa grupe, čime aviokompanija želi osvjestiti problem gladi još uvijek prisutan u Indiji. Što se tiče izbora pića, ono uključuje šampanjac i razna druga žestoka pića.


Onboard Delights mogu se naručiti samo na letu i platiti kreditnom ili debitnom karticom, kao i putem Apple Pay-a ili V-Paya. Rezervacije prilikom kupnje karte nisu moguće.

Photo: Lufthansa.com

bottom of page