top of page

Danas u Splitu više od 140 operacija zrakoplova!

Iako smo ušli u drugu polovicu rujna, u Zračnoj luci Split vikend promet je još uvijek prometan. Samo danas, (subota, 18. rujna), u Splitu će biti više od 70 polijetanja i 70 slijetanja zrakoplova na redovnim, komercijalnim linijama.

Splitska zračna luka još uvijek razmjerno velik broj operacija. Iako se broj istih smanjio radnim danima, vikend promet je još uvijek značajan, osobito subotom.


Najveći broj letova danas će imati Croatia Airlines; četiri iz Zagreba, dva iz Zuricha i Dubrovnika te po jedan let iz Dusseldorfa, Munchena, Kopenhagena, Rima, Lyona, Beča, Frankfurta, Berlina, Londona, Örnsköldsvika i Pariza. Ukupno 19 letova prema 14 različitih odredišta u jednom danu!

Velik broj letova danas ima i skandinavski SAS Scandinavian Airlines i to iz Stockholma, Gothenburga, Trondheima, Bergena, Kopenhagena, Osla i Stavangera. Na 7 aktivnih linija SAS će danas obaviti čak 11 letova.


Njemački Eurowings danas povezuje Split sa Stuttgartom, Berlinom, Dusseldorfom, Kelnom, Dortmundom i Hamburgom, dok će KLM obaviti dva leta prema Amsterdamu.


Tu su i drugi avioprijevoznici s cijelim nizom linija, poput EasyJeta, ruskog Aeroflota, Windrose Airlinesa za Kijev, Lufthanse, Transavije i drugih. Vikend promet u Splitu još uvijek je na visokoj razini a sukladno najavama avioprijevoznika isto bi trebalo biti i u sljedećim tjednima.

Redovne linije iz Splita danas, 18.09.2021.

bottom of page