top of page

Danas dva novogodišnja charter leta iz Zagreba

Zagrebačka zračna luka danas će imati niz dolazaka i odlazaka u redovnom zračnom prometu, no ističu se dva odlaska prema Italiji i Portugalu.

Trade Air, hrvatski privatni avioprijevoznik, danas će obaviti dva charter leta iz Zagreba. Radi se o organiziranim novogodišnjim putovanjima prema Italiji i Portugalu, odnosno Cataniji i Portu.


Točno u 9 sati iz Zagreba će prema Portu poletjeti zrakoplov tipa B737-800, registarske oznake OM-GTF slovačkog Go2Sky-a čiji je zrakoplov Trade Air uzeo u najam za ovu operaciju. Povratak iz Porta zakazan je za 02. siječnja.

U 10 sati iz Zagreba će poletjeti zrakoplov tipa F100, registarske oznake 9A-BTE, prema talijanskog Cataniji. Povratni let očekuje se također u nedjelju, 02. siječnja.


Let za Porto u organizaciji je Idea putovanja iz Zagreba, dok let prema Cataniji organizira Palma Travel, također iz Zagreba. Kako doznajemo, letovi su odlično popunjeni, unatoč trenutnim putničkim restrikcijama.


Sutra, 30. prosinca, iz Zagreba bi u 9 sati ujutro prema Marakešu trebao poletjeti i zrakoplov Croatia Airlinesa tipa A320, registarske oznake 9A-CTK. I u ovom slučaju se radi o novogodišnjem charter letu.

bottom of page