top of page

Croatia od kraja rujna ponovno leti između Zagreba i Dublina

Hrvatski nacionalni avioprijevoznik, Croatia Airlines, na početku ljeta liniju između Zagreba i Dublina zamjenila je linijom između Splita i Dublina, no ove jeseni i zime hrvatski će avioprijevoznik na ovoj liniji ponovno prometovati iz zagrebačke zračne luke.

Krajem rujna ove godine, s krajem ljeta, Croatia Airlines ukinut će sezonsku liniju između Splita i Dublina te ponovno uvesti liniju između Zagreba i glavnog grada Irske.


Sukladno ranijim najavama, od kraja rujna do kraja listopada ove godine Croatia Airlines će između Dublina i Zagreba prometovati tri puta tjedno, svakog utorka, četvrtka i nedjelje, sa zrakoplovima tipa A319 koji u floti avioprijevoznika imaju kapacitet od 144 sjedala.


Croatia Airlines je u prodaju pustile karte za redovne letove između Zagreba i Dublina i za zimski red letenja. Naime, zimski red letenja stupa na snagu s krajem listopada, a broj tjednih letova na ovoj liniji s tri će se leta smanjuje na dva, četvrtkom i nedjeljom. Letovi su dostupni za booking do kraja siječnja sljedeće godine na službenoj stranici Croatia Airlinesa.


Podsjećamo, između Dublina i Zagreba prometuje i irski niskotarifni avioprijevoznik, Ryanair, tri puta tjedno, a letovi su najavljeni i u predstojećem zimskom redu letenja.

bottom of page