top of page
  • CTN

Croatia Airlinesu dodijeljena nagrada Conventa Hall of Fame za ovu godinu

Na jučer održanoj dodjeli nagrada Conventa Hall of Fame 2022. u Ljubljani, koja se na sajmu Conventa uručuje pojedincima ili organizacijama koji su ostavili vidljiv trag i svojim neprocjenjivim zalaganjem pridonijeli razvoju regionalne kongresne industrije i Convente, predstavnici hrvatskoga nacionalnog prijevoznika i člana udruge Star Alliance s ponosom su primili nagradu Conventa Hall of Fame 2022.

Jasmin Bajić, predsjednik Uprave Croatia Airlinesa, prigodom preuzimanja nagrade istaknuo je:

- Croatia Airlines dugogodišnji je partner sajma Conventa. Zajedno s organizatorima ovog sajma prolazili smo dobra i manje dobra kongresna vremena, u svakom trenutku svjesni značaja kongresnog turizma za sve uključene dionike, ali i društvo u cjelini. Razvoj nije moguć bez stalnog usavršavanja, kao ni napredak bez novih dostignuća, a upravo su ovakvi sajmovi mjesta na kojima se znanje i iskustvo nesebično dijele te jednako tako dolazi do novih ideja i rješenja. Razdoblje korona krize na svakog od sudionika na tržištu, na svaku pravnu i fizičku osobu, ostavilo je svoje tragove.


Svjesni činjenice da u kongresnoj industriji stajanja ne smije biti, kao ni u civilnom zrakoplovstvu, Croatia Airlines bio je uz Conventu i u tim danima te je svojim krilima pomogao zadržati poziciju vodećega regionalnog sajma. Raduje me što smo imali mogućnost sudjelovati u stvaranju, ali i osiguravanju nastavka ove lijepe priče te s ponosom preuzimam nagradu Conventa Hall of Fame 2022. u ime svih djelatnika Croatia Airlinesa, a istim putem nastavljamo i dalje.

bottom of page