top of page

Croatia Airlines zatvorila prodaju na liniji Munchen - Rijeka

Svega dva dana nakon što smo objavili da Lufthansa neće pokrenuti sezonsku liniju između Munchena i Rijeke, iz hrvatske nacionalne aviokompanije potvrđeno nam je da je obustavljena prodaja karata na istoj liniji na kojoj prometuje i Croatia Airlines.

Croatia Airlines obustavila je prodaju na jedinoj liniji iz Rijeke, onoj prema Munchenu, na kojoj je do početka izbijanja pandemije prometovala 3 puta tjedno (utorkom, četvrtkom i nedjeljom) zrakoplovom DashQ400 kapaciteta 76 putnika.


Letova na ovoj liniji sigurno neće biti do kraja srpnja, a s obzirom na to da u Croatia Airlinesu još nisu donijeli konačnu odluku o tome hoće li uopće pokretati liniju između Munchena i Rijeke, obustavljena je prodaja karata i za razdoblje nakon srpnja.


Lufthansa se neće vratiti u Rijeku ove godine


Rijeke je trenutno ostala bez direktne linije prema Munchenu od strane obje kompanije (Lufthanse i Croatia Airlinesa) i praktički više nema vezu prema velikom europskom zrakoplovnom središtu, čime se uvelike smanjila mogućnost putovanja iz Rijeke prema europskim i svjetskim destinacijama.


Croatia Airlines prethodnih je godina prometovala jednom tjedno na liniji Rijeka - London Heathrow, no ta je linija ranije ukinuta.

bottom of page