top of page

Croatia Airlines uvodi međunarodne linije iz Splita!

Hrvatski je nacionalni avioprijevoznik objavio red letenja koji će biti u primjeni od 22. lipnja, u istome su dodani međunarodni letovi iz splitske zračne luke!

Croatia Airlines uvesti će pet međunarodnih linija iz Splita, četiri prema odredištima u Njemačkoj te jedno prema Švicarskoj.


Osim iz Splita, Croatia Airlines će od 15. lipnja uvesti i brojne međunarodne linije iz Zagreba, o čemu smo ranije pisali a detalje možete vidjeti OVDJE.


Od 24. lipnja uvodi se linija Split - Frankfurt sa dva tjedna polaska, srijedom i subotom, zrakoplovom tipa A319.


Od 27. lipnja uvodi se linija Split - Dusseldorf, jednom tjedno, subotom, zrakoplovom tipa A319.


Od istog datuma uvodi se i linija Split - Berlin, također jednom tjedno (subotom), zrakoplovom tipa A319.


Od 26. lipnja uvodi se linija Split - Munchen sa dva tjedna polaska, petkom i subotom, zrakoplovom tipa DashQ400 kapaciteta 76 sjedala.


Od istog datuma uvodi se i linija Split - Zurich, također sa dva tjedna polaska (petak i subota) zrakoplovom tipa DashQ400.


Od 24. lipnja hrvatski će nacionalni avioprijevoznik prometovati na 5 međunarodnih linija iz Splita, te na jednoj domaćoj, između Splita i Zagreba.

Screenshot: greatcirclemap.com

Splitska zračna luka trenutno ima najviše najava aviokompanija u ljetnom redu letenja i o njima smo ranije već pisali, novosti možete pronaći na našoj stranici.

bottom of page