top of page

Croatia Airlines uvodi liniju Zagreb - Amsterdam i dodaje drugi dnevni let prema Frankfurtu

Croatia Airlines danas je otvorila prodaju na međunarodnoj liniji Zagreb - Amsterdam.

photo: croatiaairlines.com

Nakon dulje pauze, pokreće se redovna međunarodna linija prema glavnom gradu Nizozemske što će putnicima koji moraju putovati između ova dva grada uvelike olakšati organizaciju putovanja. Osim direktne potražnje, putnicima će biti omogućene i konekcije preko Amstedama prema njihovim krajnjim odredištima u Europi i svijetu.


Od ponedjeljka, 25. svibnja, Croatia Airlines letjeti će svakodnevno na liniji Zagreb - Amsterdam zrakoplovom DashQ400 kapaciteta 76 sjedala. Polazak zrakoplova prema Amsterdamu planiran je u 08:20 sati, dok je povratak iz Amsterdama prema Zagrebu planiran za 11:35 sati.

Od 01. lipnja u rezervacijskom sistemu stoji da će liniju ospluživati zrakoplovi većeg kapaciteta (A319 i A320) no to će ovisiti o bookingu na svakom pojedinom letu.


Croatia Airlines, također od 25. svibnja, uvodi i još jedan let između Zagreba i Frankfurta, čime će Zagreb biti povezan sa Frankfurtom dva puta dnevno, u jutarnjem i večernjem terminu.


Jutarnji let na liniji Zagreb - Frankfurt obavljati će se zrakoplovom DashQ400, dok će popodnevni let biti sa zrakoplovom većeg kapaciteta - A319/A320.


Uvođenje ostalih linija (domaćih i međunarodnih) te broj tjednih frekvencija trenutno je u razmatranju.

bottom of page