top of page

Croatia Airlines uvodi linije prema Ateni i Skoplju

Hrvatski nacionalni avioprijevoznik objavio je modificirani red letenja za srpanj u kojem će, od sredine ovog mjeseca, uvesti još dvije linije iz Zagreba, prema Ateni i Skoplju. Donosimo vam informacije o novim linijama i iz Splita i Dubrovnika.

Dugogodišnja sezonska linija između Zagreba i Atene ponovno će biti u prometu od 14. srpnja sa tri tjedna leta, svakog utorka, četvrtka i nedjelje. Linija će, kao i do sada, prometovati sa zaustavljanjem u Dubrovniku (ZAG-DBV-ATH) a na istoj će prometovati zrakoplovi tipa DashQ400 kapaciteta 76 sjedala.


Ponovno se uvodi i linija Zagreb - Skoplje. Linija će biti u prometu od 13. srpnja, sa dva tjedna leta, svakog ponedjeljka i petka, a od 22. srpnja dodati će se još dva tjedna polaska, svake srijede i nedjelje. Na sva četiri tjedna leta najavljeni su zrakoplovi tipa A319, kapaciteta 144 sjedala.


Nove destinacije iz Splita i Dubrovnika


Croatia Airlines ponovno će letjeti na sezonskoj liniji između Splita i Lyona. Linija će biti u prometu jednom tjedno, svake subote, od 11. srpnja, a na njoj će prometovati zrakoplovi tipa DashQ400.


Od kraja srpnja kompanija planira pokrenuti i liniju Dubrovnik - Pariz. Prvi let u prodaji je od 30. srpnja a direktni letovi na ovoj liniji očekuju se 3 puta tjedno, četvrtkom, petkom i nedjeljom.


Uvodi se i linija Dubrovnik - Rim, od 18. srpnja, tri puta tjedno, srijedom, subotom i nedjeljom zrakoplovima tipa DashQ400.


Croatia Airlines ponovno će prometovati i na liniji Dubrovnik - Munchen. Uvođenje ove linije očekuje se od 24. srpnja, tri puta tjedno, ponedjeljkom, petkom i nedjeljom, zrakoplovom tipa A319.

bottom of page